Axa Oyster®

De AXA Oyster® combineert de functie van de raamsluiting en uitzetter voor naar buiten draaiende ramen. De AXA Oyster® is niet alleen een raamsluiting, maar dankzij de ingebouwde, comfortabele kierstandfunctie, kan er veilig in 2 standen geventileerd worden. Het gepatenteerde ontwerp is geheel uitgevoerd in massief RVS en heeft een sterke constructie, waardoor het voldoet aan alle actuele veiligheidseisen.

Design
In plaats van 2 raamsluitingen en een Habilis raamuitzetter hoeft er nog maar 1 product op het raam gemonteerd te worden. Dit scheelt aanzienlijk in het aantal zichtbare elementen op het raam en montagetijd.

Bediening
Eenvoudig op de kierstand
Door bovenop de hendel te drukken, gaat de sluiting open en klikt automatisch in de beveiligde kierstand. Hierna kan er uit 2 ventilatiestanden gekozen worden: medium of de rammel vrije Silence ventilatiestand, voor optimale nachtrust.

Volledig openen
Om het raam volledig te openen, moet de hendel volledig naar beneden gedrukt worden en aan de bovenkant uit de sluiting gekanteld worden.

Veiligheid
Door de kinderbeveiliging kunnen kinderen niet zelfstandig het raam openen. De AXA Oyster® is zeer veilig en weerstaat de meest actuele inbraakmethodes.

Bekijk de Axa Oyster ® op safedeliveries.nl.

 

Bron: www.axasecurity.com